8 طرح برق‌رسانی در سمنان افتتاح شد/ بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی 48 کیلوواتی

‌به‌مناسبت هفته دولت؛

در آئین افتتاح همزمان پروژه‌های هفته دولت در شهرستان سمنان که با حضور ویدئو کنفرانسی استاندار، معاونان استاندار، امام جمعه موقت و فرماندار سمنان برگزار شد، هشت طرح برق‌رسانی با اعتبار 46 میلیارد و 455 میلیون ریال افتتاح شد.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، مدیر توزیع برق شهرستان سمنان در این مراسم با تشریح وضعیت تعدادی و ترکیب مصرف مشترکان برق شهرستان گفت: به منظور تحقق برنامه‌های کاهش پیک بار تابستان امسال، تعداد ۲۶۸ تفاهم‌نامه همکاری با این مدیریت منعقد شد.
“مهدی پاک طینت” افزود: طرح بهینه سازی 30 ایستگاه هوایی و زمینی توزیع برق و اصلاح هفت هزار و 221 متر شبکه در نقاط مختلـف شهرستان با مبلغ 14 میلیارد و 191 میلیون ریال، طرح بهینه سازی یک هزار و 620 دستگاه انشعابات دیماندی و آمپری با اعتبار هفت میلیارد و 45 میلیون ریال و طرح توسعه سه هزار و 754 متر شبکه توزیع برق با هزینه هفت میلیارد و 41 میلیون ریال، از جمله طرح‌های افتتاحی محسوب می‌شوند.
وی افزود: طرح بهسازی و احداث یک هزار و 441 متر شبکه روشنایی معابر با اعتبـار دو میلیـارد و 119 میلیون ریال و طرح توسعه 10 دستگاه پست هوایی توزیع برق با مجموع قدرت یک هزار و 455 کیلوولت آمپر به مبلغ پنج میلیارد و 731 میلیون ریال، از دیگر طرح های افتتاح شده بـرق‌رسـانی مربـوط به این شهرستان است.
مدیر توزیع برق شهرستان سمنان اضافه کرد: طرح احداث پست زمینی پدمانتد با قدرت 400 کیلوولـت آمپـر به همـراه یک دستگـاه تـرانس با ظـرفیت 630 کیلوولت آمپر در خیابان شیخ فضل الله نوری با هزینه سه میلیارد و 368 میلیون ریال، طرح بهینه سازی یک هزار و 45 متر شبکه فشارضعیف زمینی در خیابان امام خمینی (ره) شرقی، حد فاصل چهارراه مازندران تا میدان شهید بهشتی به مبلغ یک میلیارد و 387 میلیون ریال و طرح بازسازی ایستگاه زمینی توزیع برق چهارراه مازندران با اعتبار پنج میلیارد و 573 میلیون ریال، افتتاح شدند.

افتتاح نیروگاه خورشیدی 48 کیلوواتی متصل به شبکه توزیع برق در سمنان
نیروگاه خورشیدی 48.2 کیلوواتی متصل به شبکه توزیع برق، در دیوان محاسبات استان سمنان افتتاح شد.
در آئین افتتاح این نیروگاه که با حضور نماینده مردم شهرستان سمنان، سرخه و مهدیشهر، معاونین هماهنگی عمرانی و هماهنگی امور اقتصادی استانداری و شماری از مسئولان همراه بود، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: میزان تابش بسیار عالی و برتری استان به علّت عدم وجود پدیده گرد و غبار و شفافیت بالا و وجود زیرساخت‌های مناسب انرژی و بسترهای لازم برای سرمایه گذاری، از مزایای احداث نیروگاه خورشیـدی در استان سمنان به شـمار می‌رود.
“سیدمحمد موسوی زاده” افزود: رشد اقتصادی از محل ارتقای بهره وری، لزوم کاهش تلفات شبکه، پاسخگویی به مسئولیت‌های اجتماعی، کمک به پایدارسازی و تنوع بخشی منابع انرژی، توسعه ظرفیت‌ها، صیانت از محیط زیست و منابع تجدیدپذیر، گسترش تولید و مصرف انرژی‌های با تمرکز بر حداکثر سازی مشارکت بخش خصوصی، از جمله رویکرد توسعه مولدهای مقیاس کوچک به شمار می‌رود.
وی با اشاره به تصویب نامه هیئت وزیران درخصوص تامین 20 درصد برق مصرفی وزارتخانه‌ها، موسسات، شرکت های دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی از انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار داشت: مجموع قدرت نیروگاه‌های تجدیدپذیر سنکرون با شبکه توزیع استان، پنج هزار و 734 کیلوولت است.
موسوی زاده با اشاره به برآورد انرژی تولیدی سالانه این نیروگاه 48 کیلوواتی به مقدار 81 هزار و 600 کیلووات اضافه کرد: انرژی تولیدی نیروگاه افتتاح شده در 20 سال، یک میلیارد و 632 هزار کیلووات برآورد می‌شود.
وی تصریح کرد: عدم انتشار 55 تن آلایندگی co2 و آلاینده‌های SPM  – SOX – NOX به مقدار 475 کیلوگرم در سال، صرفه‌جویی 22 هزار و 176 مترمکعب در مصرف گاز طبیعی در سال و صرفه‌جویی 17 هزار و 424 لیتر مصرف آب در یک سال، از جمله ویژگی‌ها و شاخص‌های زیست محیطی نیروگاه خورشیدی منصوبه در اداره کل دیوان محاسبات استان سمنان محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Enter Captcha Here : *

Reload Image